Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Maleri malt med bobleplast og svamp.

Hei!

 

Med 36733 forskjellige hobbier blir det ofte til at jeg fokuserer på en og en hobby. Jeg lager gjerne masse kort i en periode før jeg går lei og heller driver med smykker i noen uker.
I går fikk jeg et innfall om at jeg ville male, og her ser dere hva det ble til.  
Jeg startet med å male et lerret svart. Etter litt intens stirring på det så jeg meg rundt for å finne på noe spennende å male til. Jeg fant en rull med markeringsteip  og teipet som dere ser på bildet under. Med en rund svamp lagde jeg sirkelformer i hvit maling mellom markeringbitene. Etter enda mer grubling fant jeg ut at jeg ville ha bildet enda større, så jeg fant frem to litt mindre lerret og malte også dem svart.   Også denne gangen ble det brukt markeringsteip, og istedenfor å bruke malekost brukte jeg rett å slett bobleplast til å male med. Første laget ble hvitt, før jeg la til litt svart for å få det til å se grovt ut.
For å lage litt liv i bildet tømte jeg sølvfarge og litt vann i en tom og ren Zaloflaske og sprutet farge over. For å sette prikken på i'en på bilde fant jeg en mal med ordet Imagine :)

Jeg syns det er gøy å eksprimentere med forskjellige ting  ,istedenfor å bare bruke malekost. Det er spennende å se hva man kan få til ved hjelp av ting man vanligvis ikke bruker . Det eneste jeg har brukt malekost på her er bakgrunnen. 

 

I dag har jeg vært på Søstrene Grene og handlet enda flere lerret, så de neste dagene vil bli brukt til dette vil jeg tro. Bilder kommer! :)

 

   

 


 


  
Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits